trädgårdsföreningen, hagabion och rödvin.

Jag lyckades leta fram mitt minneskort som jag trodde att jag glömt i Göteborg så kommande inlägg kommer fyllas med lite bilder från mina sista dagar i Göteborg. Saknar den veckan. <3
  
IMG_2151
Jag gick bananas precis innan jag skulle åka och köpte massa smörgåspålägg dumt nog så en dag fick jag äta megabrunch. Citrussoyghurt med clementiner och kokoschips är livet förresten.
 
IMG_2167
 
IMG_2169
På kvällen träffade jag Agnes-Elise och Evelina. Jag drack rödtjut och de vatten. Senare gick jag och Agnes-Elise ut med Jonathan och dansade. Hurra, det var fint.
  
IMG_2195
Några dagar senare bestämde sig våren för att säga hej till Göteborg så jag och Jennifer (som precis öppnat upp sin blogg igen, hej!) bestämde oss för att bege oss ut på äventyr. Vi började med att promenera i Trädgårdsföreningen.

IMG_2197
Jennifers hår däremot är ljuvligt och så långt så en nästan svimmar.
 
IMG_2207
 Vi gick till hagabion och åt mackor med grillade grönsaker och hummus. Som den plågade konstnärssjäl jag är så drack jag rödvin, Jennifer däremot är vår allas favoritkvinnokämpe så hon drack öl.
 
IMG_2212
Hej!
 
Planen var att vi skulle avsluta dagen med bio men vi valde att åka hem till Jennifer och titta på Bonnie och Clyde istället. Den var... Inte så bra.
 
Publicerat i everyday