en lördag med shirley.

Igår var det en lördag med hyfsat fint väder och jag och Shirley hade bestämt att det var vår helg. Vi försöker göra det bästa av situationen eftersom jag snart ska flytta ut istället för att bara deppa över att vi inte kommer bo ihop mer. Vi bestämde oss för att äta brunch på Rock Ola som är ett café i amerikansk 50-talsdinerstuk. Dessutom så har de en separat veganmeny, för som ni vet så bor jag i Brighton vilket är ett paradis för veganer.
 
IMG_2499
Jag är så himla glad för att min rumskompis visade sig vara en sån underbar person som jag verkligen kommer överens med. <3 Under de veckorna vi bott ihop så har vi hunnit prata om allt mellan himmel och jord. Och vi har både gråtit och skrattat ihop ett flertal gånger. 
 
IMG_2502
Jag åt en full english breakfast med fejkon, bönor, hashbrowns, champinjoner och korv förstås. Till det drack jag en chokladmilkshake. Mums.
 
IMG_2504
 
IMG_2505
Vi promenerade runt i lite vintageaffärer. Jag hittade en superfin ljusbrun 60-talsklänning som satt som en smäck men den hängde jag ilsket tillbaka efter att jag tittat på prislappen och skrikit att den kostade £50 förfärat. Vi hamnade förstås på Beyond Retro och där var temat som vanligt "America fuck yeah". Jag relaterade till det förskräckta lodjuret en stund innan jag bestämde mig för att köpa den tjusiga (och galna) 50-talsbalklänningen som jag tänkt på oavbrutet i en vecka. Lova att ni hojtar om ni kommer på ett tillfälle när jag kan bära den. Som det ser ut just nu får det väl bli om trettio år när jag vinner Nobelpriset.
 
 
IMG_2508
 
IMG_2512
Utmattade efter en dag på stan promenerade vi hem igen för en kväll i sängen med nötter och film. Slut på lördag! 
Publicerat i everyday