en liten tripp till warner bros. studios.

Så i söndags vaknade jag tidigt och slängde i mig jordnötssmörsmackor för jag skulle ta bussen ner till piren och åka på dagstripp!
 
IMG_2283
Det var fint väder. Alldeles för fint för att vara inomhus hela dagen, menmen. Jag stör mig extremt mycket på att horisonten är sne här så om någon vet hur en fixar sånt i photoshop så hojta tack.
 
IMG_2289
En minibussresa senare och jag var framme här! Herregud, jag höll på att bryta ihop redan vid ingången när Hedwig's theme spelades. 
 
IMG_2292
När jag kom in så möttes jag av det här. Ett enormt foto på min pojkvän. Samt den förtrollade bilen då. Ja, jag har ritat ett hjärta på bilden. Lord have mercy, jag älskar Draco så himla mycket.
 
IMG_2300
Tom Feltons dräkt i mitten, herregud jag får dåndimpen! Jag antar att kostymen till vänster är typ Pansy Parkinsons så den är ju äcklig. Men, jag hade inte tackat nej till att bära en likadan. Snyft. När ska jag få brevet?
 
IMG_2303
 
IMG_2309
 
IMG_2313
Vid det här laget hade jag börjat gråta som en barnunge. Tack och lov att jag inte var det enda hyperfanet där för det hade kunnat bli pinsamt.
 
IMG_2325
Tog en selfie i "the mirror of erised". Precis efter bilden tagits så visades mitt och Dracos bröllop framför mig i spegeln. Ja, det är sant. Jag lovar.
 
IMG_2350Jag gick på trolldryckslektion. Fick högsta betyg för en är väl helblod. Am I right fellow Slytherinare? 
 
IMG_2352
 
IMG_2356
 
IMG_2364
Call me morbid, call me pale osv.
 
IMG_2373
 
IMG_2376
"You may not like her Mimounah, but you can't deny Umbridge's got style" tänkte jag för mig själv. Guldstjärna till den som fattar referensen.
 
IMG_2390
Begrav mig i den här graven, tack. Låt mig vila med min släkt. Jag är den sanna arvtagaren.
 
IMG_2394
Malin drack butterbeer. Tydligen gick den att veganisera om en tog bort toppingen men det verkade änna onödigt så jag avstod.
 
IMG_2413
 
IMG_2422
 
IMG_2449
 
IMG_2453
Slut på tur för den här gången. Räck upp en hand ifall du grät! 
 
IMG_2454
Så efter att jag gått bananas inne i shoppen och Malin kollat bekymrat på mig både en och två gånger så satte vi oss ute för lunch. Jag var vrålhungrig så jag köpte både macka och quinoasallad. Salladen var sådär, men mackan med hummus och grillade grönsaker får 5/5 slytherin-emblem. 
 
IMG_2457
OKEJ DÅ, en bild på Ravenclaw-halsduken också. Jag måste bara tillägga en sak och det är att alla ni Ravenclaware där ute dvs varenda indiekid i världshistorien, ni är så himla mainstream! Vi Slytherinare däremot, vi är the real deal.
 
Okej, det var allt för mig den här gången. KRAM.
 
Publicerat i everyday
#1 / / Evelina:

Jag har vinklat upp bilder i PS... jag tror att jag bara använde någon rotate-funktion, och sedan klippte ut så att det blev en fyrkantig bild igen.