den första vårdagen.

I lördags kom våren äntligen hit till Brighton på riktigt. Jag valde att spendera dagen på samma sätt som ungefär alla andra i staden. På stranden.
 
IMG_2490
Min fantastiska rumskompis Shirley och jag tog bussen in till stan. Men på Palmeira Sqaure skildes våra vägar åt. Snyft.
  
IMG_2463
Jag mötte upp den här filuren bland annat, Tomas heter han. Hejhej!
  
IMG_2470
Vi satte oss på stranden som sagt. Rucklet i bakgrunden som jag faktiskt tycker är väldigt tilltalande rent estetiskt är den gamla piren (east pier). Förr fanns det nämligen två pirer här i Brighton, men någon bestämde sig för att bränna ner den ena. Det var la onödigt.
 
IMG_2473
Jag åt detta goda från stans bästa lunchrestaurang Iyeda. Friterad sötpotatis med jordnötssås, ris, blomkål i cashewostsås, tomat och pestosallad, hummus och frön såklart. Nom.
 
IMG_2483
Här har vi Belinda. Detta var hennes sista helg i Brighton tyvärr så nu är jag ensam igen. Nä, jag bara skoja. Jag har ju Shirley. <3
  IMG_2488
 
IMG_2486
Jag blev helt euforisk när jag såg hen på sista bilden promenera längst strandkanten, det var bara så vackert på något vis. Estet som jag är så behövde jag föreviga det ögonblicket.
Publicerat i everyday
#1 / / Daniella 🌙:

Svar: Ja, verkligen! Blir smått avundsjuk på dig & Brighton nu med när jag ser dina bilder ju. Jag älskar när folk fångar det där speciella, det är liksom som om de ser allting annorlunda. Samma sak med Göteborg, jag hatar det så himla mycket men ibland kan jag längta tillbaka när man ser vissa fotografers bilder. Det är inte så grått, trist och litet där då liksom om det makes any sense haha.