lite mål och löften för 2015

Nu är det nytt år och inför det nya året har jag skrivit ner lite mål. Mest för att jag tycker om att ha lite struktur och sätta upp mål, men också för att för att det känns så himla skönt när en kan bocka av att en uppnått något. Hur som helst mina mål är inte hetsande på något sätt. Tänk på det ni också! Gör mål, men var snälla mot er själva. Ni är bra som ni är och behöver inte förändra er! Träning exempelvis (som är ett vanligt nyårslöfte) ska inte hetsas fram, utan om en ska träna så ska det vara för att en njuter av det. Inte för att samhället säger till en att en behöver göra det. Hur som helst, här kommer mina mål inför 2015!
 
 
 
* Inte flytta hem till Göteborg.
(Ja, ni fattar poängen. När jag väl flyttat till Brighton så finns det knappast någon anledning att flytta hem. I alla fall inte under detta året. Ett år tycker jag allt att jag kan ge det åtminstone. Minst.)
 
* Att varje dag hitta en passande Morrissey eller The Smiths-låt för att sedan skapa en lista med trehundrasextiofem dagar av Moz.
 
* Släppa allt gammalt, gå vidare och bli den person jag vill vara personlighetsmässigt och intellektuellt.
(Det handlar inte om att jag är missnöjd med mig själv utan om att jag inte alltid släpper fram den jag egentligen är. Detta tycker jag att det är bra tid att ändra på nu när jag ska flytta till ett nytt land och allt.)
 
* Jobba i London.
(Jag skulle inte ha något emot att pendla varje dag från Brighton för att kunna jobba i London. Just nu är jag mer sugen på det än att hitta ett boende i London. Men vi får väl se. Ett jobb vill jag ha hittat i London innan årets slut i alla fall.)
 
* Skaffa en tatuering.
(Eller flera. Pendlar så mycket fram och tillbaka om vad jag egentligen tycker om tatueringar. Men en liten diskret kan jag allt skaffa. Planen är väl att göra något Morrissey-baserat först och främst.)
 
* Besöka London Fashion Week.
 
* Äta raw food minst en dag i veckan.
(Inte för att hälsohetsa utan för att jag tycker att det verkar både kul att laga men också för att det är så himla gott.)
 
* Sluta ta fordon när promenadmöjligheter finns.
(Jag älskar att promenera, Brighton är en superfin promenadstad och det är tusen gånger mer miljövänligt.)
 
* Bo på Rookery.
 
* Blogga mer om veganism och utveckla min egen kunskap.
(2015 ska bli året som jag faktiskt kan säga stolt att jag är vegan utan att på något sätt känna att jag kanske inte alltid lever fullt ut veganskt.)
 
* Besöka fem olika städer i Storbritannien. 
* Resa till ett land jag aldrig varit förut.
(Jag har alla möjligheter i världen att resa nu. Känner mig väldigt äventyrslysten.)
 
* Skriva ett första utkast av "Eleonora".
(Eleonora är en karaktär som de som läst min blogg länge med största sannolikhet stött på. Jag har skrivit både dikter och noveller om den karaktären i många herrans år nu. På nyårsafton bestämde jag mig för att det är dags att utöka. Eleonora ska få bli huvudkaraktären i en roman och jag har ett år på mig att skriva den.)
 
* Sluta röka, börja löpa.
(Exempel på saker som gör att jag inte känner mig som en hundraprocentig vegan. Jag röker fortfarande. Dags att sluta med det tramset och träna upp konditionen för att börja springa. Det verkar ju så himla skönt när ni skriver om det.)
 
* Inte lyssna på Håkan Hellström en enda gång. 
(Haha ja, detta är på fullaste allvar. Jag är så urbota trött på Håkan och jag har skämts varje gång jag lyssnat på honom de senaste åren. Dags att att ha ett Håkan-fritt år. Han är ju faktiskt inte ens så himla bra.)
 
 
 

 
 
Publicerat i everyday