en avskedsmiddag för mig från en död stad.

Igår hade jag och några hemskt fina vänner planerat att vi skulle gå till mitt älskade Puta Madre för att äta god mat och dricka margaritas en sista gång innan jag flyttar till Brighton. 
 
Vi serverades av min och Jennifers absoluta favoritservitör som får oss att spinna som katter. Om någon känner honom eller om du rentav läser detta, hör av dig tack! Jag lovar en fin kärleksförklaring till honom och hittelön till dig.
 
Min vackra vän hade en drömsk blick. Förmodligen med servitören i tankarna.
 
Evelina var där!
 
Och Clara förstås <3! Notera hunkservitören igen i bakgrunden. 
 
Linnéa som aldrig blir dålig på bild, som jag ännu en gång måste skriva att jag träffar alldeles för sällan. 
 
Ett glatt par och en lite fundersam Hannah!
 
Vi åt instagramvänlig mat. Piroger till förrätt och flera kannor med margaritas för den törstige. Varmrätten var tyvärr inte så fotovänlig men desto godare.
 
Agnes-Elise var självklart där och vi skrattade åt roliga saker som lilla melodifestivalen och människor som vi ogillar.
 
<3 Finaste stället!
 
Vi var ett par som drog ut för att dricka mer vin och öl efteråt. Linnéa som uppenbarligen är världens mest photogénique person.
 
Min luriga bästis. "Lurig som räven" sa hon när jag påpekade det, vad hon menade med det får ni förhoppningsvis veta inom en väldigt snar framtid.
 
Kram, du är bäst.
 
Sen träffade vi den här herren. Edvin! Han når nog toppen på listan över Göteborgs raraste personer. Ser ni vem han är lik? 
 
Och så var ju Timotej och Timothy med också förstås. Hejhej!
Publicerat i everyday
#1 / / chrissy:

fasiken va fina alla är!