mobilbilder från hösten

Nu hade jag tydligen rensat bort massa bilder från min mobil men här kommer lite uppdatering på vad jag har haft för mig sedan september eller något. Inte världens finaste foton eftersom de är tagna med mobil men vad ska en göra...


En kväll var jag ute med denna fina vän. My heter hon. Dagen efter hängde jag i sängen. Meningen är nog egentligen att en ska se hur blåslagen jag blev av att dansa hela kvällen men uppenbarligen så gick inte det riktigt fram. Nåväl.

Jag åkte hem till min moder för att hälsa på Audrey. Saknar henne så himla mycket varje dag. 
Fikade även med Jennifer och Camilla! Åh. Det var fint.

Efter fikan så gick jag och Jennifer ut i skogen för att plocka svamp. Vi hade inte direkt någon nybörjartur men bättre lycka nästa gång får vi hoppas på! Efteråt hade vi picknick. Nom.

En dag serverade Jonsborg veganska langos och milkshake. Det var ungefär det bästa som hänt mig någonsin. På kvällen var jag på födelsedagsfest för Linnéa och jag och Jennifer hade bakat en rosa vegansk tårta. Hurra!

Det här har jag ju redan visat men en natt så målade jag med Audrey vid min sida. Uppdatering om mitt lilla bus där jag påstod mig vara kär i hen som håller en katt. Jag skojade bara med er. Jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid. Visst Håkan? 

Tog ett rosa bad morgonen efter målarstunden. Lyssnade på Morrissey och beklagade mig inför mig själv.

Tog en liten spegelselfie vid Agnes sminkbord och på kvällen så drack jag vin med Mysan. 

Och den här himla fantastiska personen såklart! 

Dagen efter släpade jag mig ut igen för jag skulle dricka bubbel med den här prinsen. Aina (hunden dvs) kom på besök och jag och Jp bestämde oss för att vi ska gifta oss.

Typiskt bra söndagsaktivitet är att gå på museum. En söndag var jag på konstmuseet med Jennifer. En annan promenerade jag runt på Röhsska själv.

Kände tydligen för att strunta i mitt motto "I wear black on the outside because black is how I feel on the inside" för en stund, för en dag var jag helt plötsligt rosa.


En dag promenerade jag och Jennifer på Västra kyrkogården med Clara. På kvällen drack jag vin med Agnes.

<3! På första bilden är en av alla katter här i Backa som jag spenderat mina kvällar med. Hen var ljuvlig. Som alla andra katter. Utöver att prata med katter så har jag ätit middag med min älskade Jennifer. Hon är aprilhimlen.

Följande bilder kommer följa någon form av röd tråd av svårhet. Dessa bilder kommer nämligen från när jag och Jonathan var på konstmuseets gothutställning. Någonstans där inne så sa jag till mig själv att jag levt i förnekelse och efter det har jag minsann förvandlats till en trotsig svartklädd liten fåne. Nåväl spegeln på andra bilden var fantastisk i verkligheten!

Den första bilden tog jag när jag tänkte på hur mycket jag älskade Sisters of Mercy och att jag hade haft en fantastisk kväll med en magisk person. Nej, jag förstår också att glädjen inte speglar sig i mitt ansiktsuttryck men jag lovar. Jag var pirrig och glad. Skuggbilden får inga kommentarer.


Haha, varför så töntig och svår?

Att jag lyckas vara så fin på första bilden är ett mirakel eftersom jag mådde sämst den dagen. På andra bilden är en av Göteborgs finaste platser, judiska kyrkogården. 

Även detta är judiska kyrkogården, dit jag och Jennifer gick på alla helgons dag.

På kvällen gjorde vi en Deathly Hallows-pumpa och gjorde anden i glaset. Anden i glaset får 10/10 på läskighetsskalan. 


Dagen efter så promenerade vi runt i Örgryte. Vi tittade bland annat på mitt drömhus (slott) och promenerade i skogen.

Vi gick även till Örgryte gamla kyrka. Den är helt fantastisk! Besök den!


Sista bilderna är från när jag och Jonathan promenerade runt i Backa. 

Gud vad skönt att slippa hennes bilder tänker ni nu. Men tji fick ni för vi hörs förhoppningsvis snart igen! 
 
Publicerat i
#1 / / Jennifer:

jippie att vi får se fler bilder tänker vi! <3

#2 / / Jennifer:

jippie att vi får se fler bilder tänker vi! <3