instagram våren 2014

När jag kollade igenom här på bloggen så insåg jag att det var en himla lång tid sen jag delade med mig av mina mobilbilder vilket är himla knasigt eftersom jag ändå är en ganska flitig mobilfotare, hehe. Så nu kommer det bli två inlägg eftersom jag startat ett matinstagramkonto och jag tänkte att det kunde få ett eget inlägg. Hur som helst, här kommer mina instagrambilder från den här våren. Där heter jag bonjourmimounah om någon känner sig sugen på att följa!
 
I februari eller något liknande (det var så längesen så jag inte ens minns) så köpte jag en fin rostavla på loppis som jag placerade över sängen tillsammans med vimplar, pompoms och honeycombs. En ny soffa fick också följa med hem tillsammans med en matchande fåtölj och för hela det kalaset pungade jag upp ynka 350 kronor. Se där ja! Men, andra bilden föreställer inte huvudsakligen min soffa utan Jennifer som skålar i rosa lemonad för att GGGG startade upp, igen!
 
Här är min mobil när den tog en selfie innan den åkte in på lagning. Wow hur gick det till?! Och på nästa bild är det Ellinor under körsbärsblommen.
 
Mer körsbärsblom! Och, på påsk fick jag ett påskägg av Jennifer med veganskt godis. Nom. Asken med citronpastiller bär jag med mig ca jämt ifall en skulle bli sugen när en minst anar det.
 
Audrey blev utekatt och snokade skeptiskt omkring i buskarna. Jag delade även med mig av en bild på mig och min älskade lillebror från när vi var små.
 
Jag läste lite i Morrisseys självbiografi (dör vid tanken på att jag träffat och kramat honom!!!!!) och promenerade i Botaniska med Hampen.
 
Vi tog selfies.
 
Och jag unnade mig en snordyr blombukett som vissnade alldeles för fort.
 
Målade av en bild på Jennifer och hängde med Jennifer.
 
Jag tog ännu mer selfies och såg Moto boy för sjunde (?) gången. 
 
Köpte en murgröna som Audrey posade i och fotade ännu mer körsbärsblom.
 
Lät mamma och Ellinor ta en selfie med min mobil och såg Moto boy ännu en gång. Älskar honom<3.
 
Åt årets första jordgubbar och tog båten hem i solnedgången.
 
Fotade Hampen när han gosade med Audrey och köpte årets första pioner. Tusen emojihjärtan.
 
Och ja, avslutade med ännu mer selfies med Ellinor.
 
Publicerat i
#1 / / Veronica:

Härliga bilder men tråkigt med telefonen :/