helgen v.21 // examen, loppis, val och one direction

Det här inlägget tog ju förstås som vanligt tusen år att fixa. Hur som helst, förra helgen var faktiskt ganska fullspäckad och jag hittade på saker med Jennifer varje dag. 
Fredag:
IMG_1430 (kopia)
På fredagen vaknade jag med en underlig känsla som jag jagats av hela helgen och denna veckan. Känslan av att jag har tusen saker jag måste göra till skolan för att annars kommer jag inte få betyg. Denna känslan stämmer dock inte eftersom fredagen var min examensdag och jag är ÄNTLIGEN klar med mina gymnasiebetyg. Jag firade med finfrukost.
  
IMG_1434 (kopia)
Efter att härjat runt på stan i några timmar så slog jag och Jennifer oss ner på Puta Madres uteservering.
 
IMG_1432kopia
Clara kom också förbi för att gratulera mig <3
 
IMG_1435 (kopia)
 
IMG_1437 (kopia)
 
IMG_1441 (kopia)
Vi drack världens godaste margaritas innan vi vinkade av Clara.
 
IMG_1459 (kopia)
Jag och Jennifer gick däremot in på restaurangen för att äta. Det är så tjusigt där inne! Tyvärr är det väldigtväldigtväldigt mörkt så den bästa bilden jag fick var denna (som inte ens är bra...).
 
Lördag:
IMG_1467kopia
På lördagen kom Jennifer förbi igen eftersom Hampen skulle hänga med sina kompisar hela helgen. Vi grillade portabelloburgare på min gård.
 
IMG_1469 (kopia)
Hejhej grillmästaren!
 
IMG_1470 (kopia)
Audrey hängde också med och spexade för oss med att klättra i träd och springa jättefort. 
 
IMG_1473 (kopia)
Nom! Burgare med veganost och mayo med sötpotatispommes.
 
IMG_1506 (kopia)
Den här bilden beskriver den dagen och kvällen extremt mycket. Vi kollade på den här typen av klipp lite för många gånger vilket gjorde att vi helt plötsligt förvandlades till One Directionfans (directioners?). Efter det spenderade vi otaliga timmar med att gråta till One Direction-filmen, kolla på musikvideos, leta efter konsertbiljetter och ranka våra favoriter i bandet. Mina favoriter är: 1. Harry <3 2. Niall 3. Louis och Jennifers lista innehåller samma personer fast i omvänd ordning.
 
Söndag: 
IMG_1479 (kopia)
Söndagen spenderade vi på Majornas megaloppis. Det såldes piroger från fönstren.
 
IMG_1480 (kopia)
 
IMG_1481 (kopia)
Majorna är så himla himla fint alltså, synd att en måste stå i kö i typ tio år för att få en lägenhet där...
 
IMG_1485 (kopia)
<3
 
IMG_1486 (kopia)
Den här helt fantastiska klänningen köpte jag för en spottstyver. Den hängde i ett träd tillsammans med massa andra vintageklänningar och säljaren var så rar. Den får hänga ovanför sängen tills jag kommer på ett lämpligt tillfälle att bära den på. Jag köpte några andra saker också som jag kanske visar en annan dag!
 
IMG_1492 (kopia)
Efter loppisen möttes jag och Hampen upp för att rösta. Såhär stolt var han över att rösta rosa.
 
IMG_1489 (kopia)
Såhär fint var det utanför vallokalen.
 
IMG_1494 (kopia)
När vi kom hem så bakade vi veganpizza som vi åt till valvakan. Några minuter hann vi fira att Soraya och F! kom in i parlamentet innan vi drabbades av illamående, ilska och sorg över Europas och Sveriges för den delens övriga röster. En mörk tid väntar oss och det är viktigare än någonsin att organisera sig och göra motstånd. 

Ta hand om er! Nu ska jag se om 1D-filmen och gråta över att Harry Styles är så snygg.
Publicerat i everyday