instagram maj, juni, juli

Nu har det varit tyst här lite väl länge. Jag tror att orken och lusten börjar komma tillbaka nu så jag tänkte dela med mig av vad jag har haft för mig senaste månaderna (enligt min instagram).

I slutet av Maj var det megaloppis i Majorna. Jag fyndade en del faktiskt. Mest barnkläder (den som spar hen har) och denna ljuvliga klänningen som numera pryder min vägg. Elsa Billgren-klänningen kallade försäljaren den och jag kan ju inte annat än att hålla med.
Förutom att fynda på loppis så spenderade jag tydligen tiden med att ta en spegelselfie!

En dag låg Audrey och solade i soffan. Och en annan dag så var det valdag och vi bakade veganpizza och åt jordgubbar. När resultatet kom så blandade vi skratt med tårar.


Och så fyllde jag ju år! Jennifer bjöd på frukost, Liseberg, hemgjord sushi och rainbowcake. Plus pioner. Tack <3


En kväll drack jag vin och drinkar tillsammans med Agnes-Elise. Vi hade det superfestligt. Dagen efter var jag trötttrötttrött så jag spenderade den i sängen med Audrey.

Jag var i Trädgårdsföreningen med Eli och Jennifer! Vi picknickade med scones och besökte det fantastiska Palmhuset. 

En dag överraskade Jennifer mig med sommarrullar som det tydligen kallas. Vi åt de i soffan och kollade på This is us för tusende gången. En annan dag så bjöd mamma mig på vegansk pizza på Cyrano. På pizzan var det: vegansk ost, tomat, rödvinsmarinerad "biff" och ruccola, om jag minns rätt. Den får betyget godkänd med en smiley!

Jag och Julia hade sleepovers två nätter i rad hos varandra. Hon är så bra, så bra.

Hejhej!

Julia och jag drack drinkar på min gård och skrattade åt tiden då en var ett litet indiekid med hybris som var kär i alla de äldre som inte ville ha med en att göra för att en var ett barn.. Några dagar senare så åt jag sushi på mitt favoritställe Ai med Clara! 

Jennifer bjöd på bullar och te, vi lanade Sims 3 och klappade hennes katt Corre! Vi diskuterade även vårt storartade hemliga projekt som vi aldrig tar i tur med.

En frukost och en lunch, nom!


I veckan promenerade jag i Trädgårdsföreningen med Hannah och Linnéa. Vi pratade om viktiga saker som t.ex. One Direction, coola DJ-namn och läskiga insekter.

P.S. När jag knåpade ihop det här inlägget så insåg jag vilka fantastiska människor jag fått turen att lära känna. Allt för ofta så känner jag mig ensam och tror att ingen vill umgås med mig när jag egentligen har världens bästa vänner. Så jag vill bara säga att ni är allra bäst och jag är så glad för er. 
(Här skulle jag lägga in ett klipp på Harry Styles när han säger "jag älskar dig" men tydligen så gick inte det om en bloggar från mobilen, så ni får helt enkelt föreställa er det perfekta klippet istället.)

Vi hörs snart igen, kram!
Publicerat i