if i fail, i'll fall apart. maybe it is all a test, cause i feel like i'm the worst so i always act like i'm the best

TV taught me how to feel, now real life has no appeal. Oh, oh no, oh no, oh no, oh. 

om att vara femton och kär, fast bara på låtsas

Jag ser dig i publiken, du är lång och gänglig. Alla säger att jag är för bra men jag tycker att du är perfekt med tandställning, jordgubbsblont hår och bebiskinder. Din bästa vän säger att jag ska ge dig en kyss att bygga en dröm på och jag skriver att jag har hål i skorna och går i ösregnet och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget. Du säger att du inte vet vem du är men du vet att du är min. När du varit min i en månad så möts vi på gatorna i haga och vi kysser varandra mot en vägg och Håkan Hellström cyklar förbi och jag ska aldrig förlåta dig för att jag missade honom den dagen. Du är ett år yngre, fjorton år och du vill vänta tills du är femton med att förlora din oskuld. Du viskar att du inte är redo. Du leker fortfarande med lego medan jag smygröker och dricker mammas vin när hon inte märker. Du är ett år yngre och egentligen är du världens bebis och trots att jag lovat mig själv aldrig en yngre för de är bara barn så fortsätter jag träffa dig. Vi ristar in våra namn med ett forever på träden i slottskogen och när jag gråter i min säng sjunger du att du förstår ifall jag skulle träffa någon bättre sen. Några dagar senare skriver jag till din bästa vän på chatten, jag skriver att jag vill vara med honom och inte dig. Jag skriver att han är mycket mognare och snyggare. Du är bara ett barn. Jag vill inte ha dig mer. Han ger oss två veckor till säger han. Ni kommer aldrig hålla säger han. 
Exakt fjorton dagar senare skriver jag att det är slut och tusen utropstecken och du bestämmer dig för att hata mig. Jag ringer dig i flera veckor och gråter. snälla kom tillbaka viskar jag men du vägrar att se mig i ögonen.

Sex år senare och jag gråter fortfarande till Gårdakvarnar och Skit men du minns nog inte ens vem jag är.

instagram maj, juni, juli

Nu har det varit tyst här lite väl länge. Jag tror att orken och lusten börjar komma tillbaka nu så jag tänkte dela med mig av vad jag har haft för mig senaste månaderna (enligt min instagram).

I slutet av Maj var det megaloppis i Majorna. Jag fyndade en del faktiskt. Mest barnkläder (den som spar hen har) och denna ljuvliga klänningen som numera pryder min vägg. Elsa Billgren-klänningen kallade försäljaren den och jag kan ju inte annat än att hålla med.
Förutom att fynda på loppis så spenderade jag tydligen tiden med att ta en spegelselfie!

En dag låg Audrey och solade i soffan. Och en annan dag så var det valdag och vi bakade veganpizza och åt jordgubbar. När resultatet kom så blandade vi skratt med tårar.


Och så fyllde jag ju år! Jennifer bjöd på frukost, Liseberg, hemgjord sushi och rainbowcake. Plus pioner. Tack <3


En kväll drack jag vin och drinkar tillsammans med Agnes-Elise. Vi hade det superfestligt. Dagen efter var jag trötttrötttrött så jag spenderade den i sängen med Audrey.

Jag var i Trädgårdsföreningen med Eli och Jennifer! Vi picknickade med scones och besökte det fantastiska Palmhuset. 

En dag överraskade Jennifer mig med sommarrullar som det tydligen kallas. Vi åt de i soffan och kollade på This is us för tusende gången. En annan dag så bjöd mamma mig på vegansk pizza på Cyrano. På pizzan var det: vegansk ost, tomat, rödvinsmarinerad "biff" och ruccola, om jag minns rätt. Den får betyget godkänd med en smiley!

Jag och Julia hade sleepovers två nätter i rad hos varandra. Hon är så bra, så bra.

Hejhej!

Julia och jag drack drinkar på min gård och skrattade åt tiden då en var ett litet indiekid med hybris som var kär i alla de äldre som inte ville ha med en att göra för att en var ett barn.. Några dagar senare så åt jag sushi på mitt favoritställe Ai med Clara! 

Jennifer bjöd på bullar och te, vi lanade Sims 3 och klappade hennes katt Corre! Vi diskuterade även vårt storartade hemliga projekt som vi aldrig tar i tur med.

En frukost och en lunch, nom!


I veckan promenerade jag i Trädgårdsföreningen med Hannah och Linnéa. Vi pratade om viktiga saker som t.ex. One Direction, coola DJ-namn och läskiga insekter.

P.S. När jag knåpade ihop det här inlägget så insåg jag vilka fantastiska människor jag fått turen att lära känna. Allt för ofta så känner jag mig ensam och tror att ingen vill umgås med mig när jag egentligen har världens bästa vänner. Så jag vill bara säga att ni är allra bäst och jag är så glad för er. 
(Här skulle jag lägga in ett klipp på Harry Styles när han säger "jag älskar dig" men tydligen så gick inte det om en bloggar från mobilen, så ni får helt enkelt föreställa er det perfekta klippet istället.)

Vi hörs snart igen, kram!