instagramveckorna fyrtio, fyrtioett och fyrtiotvå

Här kommer de senaste veckornas foton ur mitt instagramflöde. Som sagt så är min fritid begränsad och jag gör inte så mycket om dagarna förutom att plugga, men lite har jag åtminstone lyckats dokumentera. Om det skulle vara så att man skulle vilja följa mig där så heter jag kort och gott mimounahaissat.
I början av september fick jag en liten systerdotter en tidzon bort. I Brighton bor min storasyster med sin man och nyfödda Louisa. För några veckor sen ramlade den här gulliga bilden in på mms. Några dagar senare var det kanelbullens dag och jag och Jennifer köpte bulltårta och drack te i mina nya koppar.
Min lilla älskling Audrey låg som vanligt och slappade på det kalla golvet och glodde på mig i början av vecka fyrtioett. En eftermiddag när jag var på väg hem från skolan möttes jag av detta höstparadis utanför dörren.
Allt går i röda toner nu. Min basker och halsduk matchade de fina träden i Vasastan en dag.
En fin dag träffade jag gullisen Clara. Vi drack sojalatte på Espresso House och smygrökte utanför Schillerska fast vi egentligen lovat varandra att sluta röka. Sedan promenerade vi och fotade på de fina röda träden, hehe.
Publicerat i