ma cuisine och bar himmel

igår bjöd mor på middag för att fira mig i efterskott. jag fick välja restaurang så jag valde ma cuisine som är en fransk restaurang som ligger vid domkyrkan.
hampus åt entrecote (tråkmåns) och jag åt vegetarisk pasta som också var ganska tråkigt... men så kan det gå om det inte finns något vegetariskt på menyn. hmm.
 
 
 

 
 
 efteråt promenerade jag och hampen iväg till bar himmel som är baren på uteserveringen till stora teatern. där sörplade vi mojitos en stund innan vi tog vagnen hem.
 
 
 

50-talspicknick

för två veckor sedan fyllde jag 20 år, så på nationaldagen samlades de av mina nära och kära som var lediga för att fira mig. vi hade 50-talspicknick vid gunnebo slott. mycket kakor och cava.
 
agnes var där som är världens snyggaste och bästa.
evelina, hampen, agnes och ellinor
evelina som precis som alltid var klädd i en söt klänning med fina accessoarer. senare kom även jonathan och johline förbi men de hade varken 50-talskläder eller kakor med sig så de fick inte vara med på bild.

gatsby & sushi

 
 
 
för x antal veckor sen var jag med ellinor och vi åt sushi och gick på the great gatsby på bio. filmen var enligt mig väldigt bra även om det var ett helvete att se en film på bio med dicaprio som jag är kär i. nu kommer det btw komma en inläggsbomb, ursäkta för det.