lucka nr 9, berätta om din stil när du var 15 år

Som ni kanske märkt har jag legat lite efter i kalendern senaste dagarna men efter det här inlägget så tror jag är på rätt spår igen. Här kommer alltså inlägg nummer nio i Emilys julkalender!
 
 
På bilden ser ni min gamla vapendragare Amanda, mig i full popmundering och min dåvarande stora kärlek poeten Philip.
 
Jag var nyss fyllda femton år, Anders Göthberg hade precis tagit sitt liv och Broder Daniel var det enda som betydde något i hela vida världen. Ja, förutom Håkan Hellström då. Och Kent. De svenska popmusikerna var de enda som förstod den tonårsångest jag kände. Så kände jag och tusentals andra ungdomar.. Popparna. Vi var generationen efter att Skunk lagts ner och istället samlades vi på Bilddagboken där vi bevakade, kommenterade och "reklamade" varandra. Alla hade namn som innehöll Kent, pop eller diverse olika låtcitat. Om namnet vi ville ha var upptaget bytte vi bestämt ut vokalerna mot siffror. O blev 0, E blev 3, I blev 1 osv. Allt för att vi skulle få heta just våran favoritlåt.
 
Den här tiden var en otroligt omtumlande tid i mitt liv. Den var fylld av krossade hjärtan, dåligt självförtroende, internetkompisar, sorgliga låtar, hetsrökning i konsertköer och ensamhet. Men ändå var det en väldigt fin tid, för den formade hela mig. Den formade den jag är idag. Och tro det eller ej så håller jag fortfarande ihop med vissa av bilddagboksvännerna, jag lyssnar på i stort sett samma musik (i en något vuxnare tappning) och jag bär fortfarande aldrig byxor.
 
 
 Jag är hemskt glad att allt det här är över, men jag är som sagt också glad att jag upplevde allt detta. Det var hårt, men det var också fint. Tacka vet jag att jag gick igenom det med fina vänner.
 
Publicerat i
#1 / / karoline:

ååååh, vi hade exakt samma stil!!! :) Älskade de där strumpbyxorna med ett svart och ett vitt ben samt min BD-tröja! hade stjärnor under ögonen varje dag!

Svar: Åh, så fint! Ja, stjärnorna var ju obligatoriska. Hade en hel låda full och klistrade på dem med limstift...
mimounah