lucka nr 7, berätta om en person som betytt mycket för dig

Dagens rubrik var för mig ganska självklar. En person som jag under åren har gett alldeles för lite uppskattning. En person som jag kanske ibland under åren tyvärr tagit för givet. En person som alltid funnits för mig, stått ut med mina utbrott och snabba vändningar. Vi har älskat varandra genom åtskilliga kaosperioder.
Vi har varit ovänner fram och tillbaka, fram och tillbaka. Men vi har alltid hittat tillbaka. Dagens huvudperson är min allra bästa vän Jennifer.
 
 
Om precis tio dagar så har jag och Jennifer hängt ihop i sex år. Vi möttes i en ganska fruktansvärd tid i bådas liv men vi gjorde det bästa av det hela och såhär i efterhand är det ändå några år jag ser tillbaka på i någon form av skräckblandad förtjusning. I början umgicks vi varje dag, precis varje dag i kanske två-tre år. När jag ser tillbaka på det nu så tänker jag att det kanske berodde på att vi trodde att om vi inte umgicks precis jämt så skulle inte den andra veta hur mycket vi faktiskt betydde för varandra. Det handlade självklart också om en rädsla för att gå sönder. Gå sönder i ensamheten. Under samma period klädde vi oss alltid i likadana kläder, vi tyckte samma om allt, hade samma intressen. Förvånansvärt nog var vi dock aldrig kära i samma personer. Istället retade jag henne över alla hennes förälskelser...
 
Jennifer har plockat upp mig när jag legat längst ner på botten och jag har nog aldrig någonsin verkligen tackat henne för det.
Vi har gjort precis allting tillsammans. Vi har hängt ihop som KatjaKaj och BenteBent skulle vi nog kunna säga. Så nu vill jag att ni alla ger en varm applåd, för Jennifer Englund.
 
Publicerat i
#1 / / jennifer:

åh fina du. du betyder så mycket för mig! puss!
och jisses vilka charmerande bilder man tagit genom åren.. nåväl.